Holland Vuurwerk heeft al 35 jaar ervaring in de vuurwerkbranche. Ons pand behoort tot de veiligste en modernste vuurwerkinrichtingen van ons land. Door het grote inkoopvolume zijn we regionaal veruit het goedkoopste verkooppunt.

Onze showroom is 1.000m2 groot en het voorste deel is vrijgemaakt voor het vuurwerk. In de vitrines staat al het vuurwerk uitgestald. Verder draait er een mega scherm waar je de uitwerkingen kunt bekijken. Er liggen voldoende folders/bestellijsten klaar die je in kunt vullen en bij één van de 4 balies kunt aanbieden.

holland vuurwerk 2014 007

holland vuurwerk 2014 002

holland vuurwerk 2014 020

showroom4

 

Op de verkoopdagen hoef je niet lang te wachten mits je vooraf besteld hebt. Bij afgifte van je bestelling spreken we een afhaaldag en uur af; zo garanderen we een vlotte doorstroming. Wanneer je voor een bepaald bedrag van te voren besteld hebt, ontvang je een vuurwerkartikel gratis . Bestel via internet via Holland Vuurwerk  of lever de bestellijst in bij de winkel.

showroom5

holland vuurwerk 2014 010 klein

Op de foto's kun je ook de bunkers zien waar het vuurwerk ligt opgeslagen. Diverse malen per dag wordt dit aangevuld door de leveranciers. Verder parkeer je bij ons gratis voor de deur. Een ruime parkeerplaats van 120 plaatsen.

showroom7

showroom8