Onze collectie: 
De vuurwerkcollectie bestaat uit meer dan 200 artikelen afkomstig van uitsluitend betrouwbare Chinese fabrikanten die ook door ons zijn bezocht. De totale vuurwerk collectie is voorzien van alle keurmerken. De kwaliteit van ons vuurwerk staat bij ons dus hoog in het vaandel!

 

Onze prijzen:
Door de grote opslagcapaciteit zijn onze vuurwerkvoorraden groot. Daarnaast komen er, tijdens de verkoopdagen, meerdere keren per dag nieuwe vuurwerkvoorraden bij. Door het grote volume van inkoop aan vuurwerk houden we de prijzen scherp.

 

Samenstellen bestellingen:
Of je nu bestelt in onze winkel of via de webshop; ons geavanceerde automatiseringssysteem reserveert direct je artikelen. Tijdens de afhaaldagen zorgen we zoveel mogelijk voor korte wachttijden en een vlotte doorstroming! Bestel direct want alleen in de voorverkoop kom je in aanmerking voor gratis vuurwerk.

Ons verkoop team:
Ons team bestaat uit een groep enthousiaste, professionele jonge mensen, met jaren ervaring met vuurwerk. Je kunt dus naast een klantvriendelijke opstelling, ook vertrouwen op een goed advies.